1 1 1 1 1

Općinska izborna komisija Travnik u okviru priprema za predstojeće Lokalne izbore u 2020. godini, prikuplja podatke o licima koja su radi starosti, bolesti ili invalidnosti vezana za svoje domove, tako da nisu u mogućnosti glasati na redovnom biračkom mjestu i žele da glasaju putem mobilnog tima u mjestu boravka.

Kako je prema važećim propisima određeno, da se ta lica nakon prijave moraju posjetiti kako bi im se uzela pismena izjavu o prihvatanju glasanja putem mobilnog tima i skenirala medicinska dokumentacija, radi dostavljanja Centralnoj izbornoj komisiji BiH  koja odlučuje i odobrava glasanje putem mobilnog tima, molimo vas da Općinskoj izbornoj komisiji Travnik prijavite zainteresirana lica a dostavite nam njihove slijedeće podatke:  prezime i ime, datum rođenja, tačna adresa i broj telefona/mobitela, općina i mjesto prebivališta a ukoliko su raseljena lica, općinu i mjesto boravišta raseljenog lica.

Podatke o gore navedenim osobama, možete dostaviti najkasnije do 06.10.2020.godine, lično na šalter broj: 6. Općine Travnik, e-mail adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili dostavom podataka putem aplikacije Viber i Wats App na kontakt broj 38761751428.