Previous Next Play Pause
Posjeta privrednicima Javni poziv građanima za održavanje zborova građana Obavijest poljoprivrednim proizvođačima Potpisani Ugovori sa korisnicima u projektu „Socijalno-ekonomska podrška izuzetno ranjivim porodicama i lokalnim pružaocima socijalnih usluga” Objavljene preliminarne liste aplikanata po Javnom pozivu za unapređenje poljoprivredne proizvodnje Općine Travnik za 2021. godinu Realizacija projekta ''RELOC 2'' - Izgradnja otpornosti na prirodne i druge nesreće u oblasti obrazovanja i lokalnim zajednicama Čestitka načelnika Općine povodom dana učitelja. Obavijest građanima za preventivno čišćenje dimnjaka


Obavještavaju se mještani naselja:Gornji Dolac, Vakuf i Guvna da su zakazani zborovi građana s ciljem biranja delegata u Skupštinu MZ Dolac, kandidovanja predsjednika i članova Savjeta MZ u terminima i na lokacijama, kako je navedeno u Javnom pozivu MZ Dolac.

Objavljena rang lista kandidata za obuku za CNC programera/operatera i zavarivača - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Rang listu kandidata za obuku za CNC programera/operatera i zavarivača možete pogledati OVDJE.

Promjenom svijesti ali i zaštitinim mjerama unapređujemo i štitimo sadržaje važne građanima – uskoro i dva komunalna redara počinju sa radom

Zakazana 9.REDOVITA sjednica Općinskoga vijeća Travnik, koja će se održati  5.10.2021.godine (UTORAK), u 9ºº sati, u Centru za kulturu Općine Travnik.

Za sjednicu je utvrđen sljedeći;

Na Izbornoj sjednici Skupštine MZ Bojna održanoj 22.9.2021.godine izabrano je novo rukovodstvo te MZ.

USAID Turizam je objavio javni poziv (APS) za dodjelu grantova - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Grantovi će biti dodijeljivani za aktivnosti u sektoru turizma lokalnim neprofitnim i profitnim nevladinim organizacijama, udruženjima i kompanijama registrovanim u BiH.

U skladu sa ovlaštenjima, predsjednik Skupštine MZ Mudrike raspisuje Javni poziv za održavanje zborova građana MZ Mudrike, radi provođenja izbora za organe i tijela MZ u terminima koji su navedeni u Javnom pozivu, koji možete pogledati OVDJE.