Previous Next Play Pause
Općina Travnik izdaje u zakup bočnu površinu zgrade u Poturmahali Javni poziv / Podrška zapošljavanju/samozapošljavanju povratnika u poljoprivredi za period 2024. – 2025. Federalni hidrometeorološki zavod izdao novo upozorenje Rang lista / Javni poziv za dodjelu poticaja za unapređenje poljoprivredne proizvodnje Općina Travnik najuspješnija / Osvojila prvo mjesto i 25.000,00KM za implementaciju projekta u Turbetu U toku realizacija prve faze projekta rekonstrukcije Bosanske ulice - „Travnički korzo koji implementira Općina Travnik Rekonstrukcija puta Turbe – Karaula / Radovi pri kraju Podsticaj od 200.000 KM za opstanak starih i tradicionalnih zanata u FBiH


Poštovani Travničani i svi Bosanci i Hercegovci sretan vam Dan državnosti naše jedine domovine.

Općina Travnik raspisuje javni poziv za uspostavljanje evidencije u oblasti zaštite i spašavanja.

Zakazana je 41.redovita sjednica Općinskoga vijeća Travnik, koja će se održati 28.11.2023.godine (utorak), 

Obavještavaju se građani sa područja općine Travnik da je objavljen javni poziv za podršku razvoju poduzetništva marignaliziranih grupa žena i drugih marginaliziranih skupina.

Povodom populariziranja značajnog datuma – “Svjetskog dana djeteta” koji se obilježava svake godine, 20.

Komisija za mlade i ravnopravnost spolova Općine Travnik u saradnji sa stručnjacima iz oblasti psihologije organizira predavanje na temu "Ekranizam" koje će se održati 21.11.

Privredni subjekti iz Bosne i Hercegovine i Švedske sa inovativnim poslovnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH, imaju novu priliku dobiti bespovratna sredstva iz Challenge fonda u okviru 3.