Previous Next Play Pause
Općina Travnik nastavlja sa Programom postinvesticione podrške svojim privrednicima Usvojen Nacrt Budžeta za 2020.godinu-javna rasprava 12.12.2019.godine Razmatranje Nacrta proračuna Općine Travnik za 2020. godinu i donošenje zaključka o usvajanju Nacrta proračuna Općine Travnik za 2020. godinu Obuka građana za postupanje u slučaju nastanka ekstremnih vremenskih uslova Partnerstvo Leipzig-Travnik ponovo dobilo prestižnu nagradu Zakazana 30. redovna sjednica Općinskog vijeća Travnik Donesen Dokument okvirnog budžeta za 2020-2022 Obuka građana za  postupanje u slučaju nastanka zemljotresa


Pozivamo poduzetnike da se prijave - zakup štanda osigurala Općina

Načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić povodom 25.novembra Dana državnosti BiH, praznika koji označava historijski kontinuitet Bosne i Hercegovine kao države, svim građanima općine Travnik upućuje iskrene čestitke, uz želju da svojim zajedničkim trudom i radom doprinesemo jačanju države, solidarnosti i poštivanju različitih duhovnih i kulturnih vrijednosti.

Ponos na viševijekovni državni kontinuitet i identitet naše domovine kao i bogatstvo različitosti obavezuju nas sve da uvažavamo i čuvamo istinu o Odlukama ZAVNOBiH-a,o svojoj historiji, postojanju, o onima koji su izgubili svoje života braneći je zbog zajedničke budućnosti.

Obavještavamo vas da će se u periodu od 01.12 do 15.12.2019.godine na teritoriji općine Travnik provesti anketa "Godišnje istraživanje farmi 2019 (GIF).

Citatom o Travniku iz poznate „ Travničke hronike „Mirjana Lovrinović, u ime domaćina pozdravila je učesnike današnje Konferencije u oblasti sistema obuke u jedinicama 

U Općini Travnik održana obuka na temu: " Primjena Zakona o razvojnom planiranju i upravljanju razvojem Federacije BiH" - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Danas je u Općini Travnik u organizaciji Agencije za državnu službu FBiH održana "in house" obuka na temu " Primjena Zakona o razvojnom planiranju i upravljanju razvojem Federacije BiH".

Poziv nevladinim organizacijama sa područja općine Travnik - 1.0 out of 5 based on 1 vote

U okviru projekta "Promocija aktivizma mladih u društvima, udruženjima i nevladinim organizacijama s područja Općine Travnik" Komisija za mlade i ravnopravnost spolova Općine Travnik u saradnji sa Centrom za edukaciju mladih Travnik (CEM) za potrebe nevladinih organizacija (NVO) s područja općine Travnik organizirat će dvodnevni trening na temu „Pisanje projektnih prijedloga".

Kompletan tekst Javnog oglasa za izbor i imenovanje na pozicije članova Upravnog odbora Jave ustanove ˝Obdanište-Travnik˝ Travnik, čiji je osnivač Općina Travnik možete pročitati OVDJE.

Kompletan tekst konkursa za prodaju devastiranih stambenih jedinica u vlasništvu Općine Travnik možete pročitati OVDJE.