Previous Next Play Pause
POZIV NA JAVNU RASPRAVU Informacija o provedenom postupku uklanjanja zgrade “Elma“ Saopštenje za javnost povodom inspekcijskog nadzora na lokalitetu Plava voda Upozorenje građanima od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda Nastavlja se rekonstrukcija i postavljanje autobusnih nastrešnica Uskoro novi sadržaji u Skloništu za nezbrinute životinje Služba za razvoj, privredu i vanprivredu - Informacija za građane Konkurs za prodaju devastirane stambene jedinice sa pripadajućim zemljištem u vlasništvu Općine Travnik


Zakazana 36.REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik, koja će se održati 01.06.2023.godine (ČETVRTAK), u 10°° sati, u Velikoj sali Općine Travnik.

Za sjednicu je utvrđen sljedeći;

Načelnik Općine Travnik, u skladu sa Odlukom Općinskog štaba civilne zaštite, donio je odluku o dodjeli jednokratne pomoći za hitne intervencije u ukupnom iznosu od 40.000,00 KM gradovima Bosanska Krupa i Cazin, te općinama Sanski Most i Bužim.

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narandžasto upozorenje za vremenski interval od 08:00 do 21:00 sat, na dan 26.05.2023.

U Sarajevu je svečanom sjednicom Skupštine obilježen 18.maj Dan Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika u organima državne službe, sudskoj vlasti i javnim ustanovama u FBiH.

Zakazana 35.REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik, koja će se održati 24.05.2023.godine (SRIJEDA), u 10°° sati, u Velikoj sali Općine Travnik.

Za sjednicu je utvrđen sljedeći;