Previous Next Play Pause
Upozorenje građanima od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda Objavljena konačna rang lista studenata i učenika za akademsku/školsku 2022/2023.godinu Obuka građana za  postupanje u slučaju nastanka zemljotresa	Načelnik Dautović ugostio Elvira Karalića Preliminarna lista korisnika Općinske pomoći - dodjela građevinskog materijala za 2022god Zakazana 31. REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik Zakazana 30. REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik Objavljen spisak osoba po oblastima za učešće u radu komisija za tehničke preglede građevina


Općina Travnik u saradnji sa zemljoradničkom zadrugom  ZZ „Gračanka“ iz Gračanice organizuje prezentaciju o proizvodnji krastavaca – kornišona.

Sindikalni odbor općine TRAVNIK održao je Izvještajnu sjednicu na kojoj su razmatrani i usvojeni Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj Sindikalnog odbora za 2022.

OBAVJEŠTAVAJU SE MZ:HAN BILA, GRAHOVČIĆI, ČUKLE, MALINE I MEHURIĆ I SVI NJIHOVI MJEŠTANI I USTANOVE ( ŠKOLE I SL.), KOJI SE VODOM SNABDIJEVAJU SA VODOVODA GORČECVICA, DA JE VODA HIGIJENSKO I ZDRAVSTVENO NEISPRAVNA ZA PIĆE.

Nadzorni odbor Sindikalne organizacije Općine Travnik u sastavu Džemal Goran predsjednik, Mato Jozak i Almir Goloman članovi, izvršio je uvid u Izvještaj o načinu korištenja finansijskih sredstava u 2022.

Rješenjem Službe za razvoj, privredu i vanprivredu Općine Travnik broj 09-23-50-1/2023 od 05.01.2023.

Kompletan tekst Ponovnog javnog poziva za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova možete pročitati OVDJE.

EU4AGRI - Javni pozivi - 5.0 od 5 na osnovu 2 glasa

U okviru projekta EU4AGRI i sestrinskih projekata EU4BusinessRecovery i EU4AGRI Recovery trenutno su aktivni slijedeći pozivi:

Komplet tekst Javnog oglasa za prijem u radni odnos namještenika na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši referent arhivar možete pročitati OVDJE.