Previous Next Play Pause
Obavještavamo potencijalne podnosioce prijava o produženju roka za sljedeće Javne pozive Federalnog ministarstva rasljenih osoba i izbjeglica Oglas za prijem pripravnika u radni odnos na određeno vrijeme Javni poziv za izradu idejnog rješenja plakata za potrebe manifestacije  Formiran OO manifestacije „Dan općine Travnik 2020“: Na proljeće Travnik mjesto dobre zabave i brojnih kulturno-sportskih sadržaja Javni poziv za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik - 21.03., u 2020.g. Javni poziv za izbor organa mjesne zajednice Kalibunar Objavljene konačne rang liste studenata, učenika deficitarnih zanimanja i učenika koji postižu iznimne rezultate za dodjelu stipendija Obavijest poljoprivrednim proizvođačima


Svim sugrađanima općine Travnik pravoslavne vjeroispovjesti želimo sretnu Badnju večer i Božić, sa željom da praznike proslave u duhovnom miru, porodičnoj sreći njegujući tradiciju i običaje. 

Neka božićni praznici proteknu u znaku mira, ljubavi i međusobnog praštanja i povjerenja. 

Želimo da svima vama praznični dani donesu dobro zdravlje, sreću i radost.

Sretan Božić!

Predsjedavajuća OV, Vlatka Lovrinović

i

Načelnik Općine Travnik, Admir Hadžiemrić

Objavljen konkurs za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta

Danas (27.decembra) organizirana je tradicionalna  Novogodišnja press konferencija .

Zakazana 32.REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik, koja će se održati  30.12.2019.godine (PONEDJELJAK), u 10ºº sati, u Velikoj sali Općine Travnik.

 

Svim vjernicima katolicima općine Travnik čestit Božić uz obilje radosti, mira i zdravlja žele načelnik Općine, Admir Hadžiemrić i predsjedavajuća Općinskog vijeća,Vlatka Lovrinović.

 

Neka vam radost 

Federalni metereološki zavod izdao je narandžasto upozorenje zbog obilnijih padavina i olujnih udara vjetra za 21.

Kompletan tekst javnog oglasa za izbor i imenovanje predsjednika i članova Skupština javnih preduzeća i privrednih društava i izbor i imenovanje Nadzornog odbora JU čiji je osnivač Općina Travnik možete pročitati OVDJE.

Održana obuka na temu: "Primjena Zakona o javnim nabavkama". - 5.0 od 5 na osnovu 1 glas

Danas je u Općini Travnik u organizaciji Agencije za državnu Službu Federacije BiH održana in house obuka na temu: