Previous Next Play Pause
Obuka građana za  postupanje u slučaju nastanka zemljotresa	Načelnik Dautović ugostio Elvira Karalića Preliminarna lista korisnika Općinske pomoći - dodjela građevinskog materijala za 2022god Zakazana 31. REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik Zakazana 30. REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik Objavljen spisak osoba po oblastima za učešće u radu komisija za tehničke preglede građevina Poziv poljoprivrednim proizvođačima IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SINDIKATA OPĆINE TRAVNIK


OBAVJEŠTAVAJU SE MZ:HAN BILA, GRAHOVČIĆI, ČUKLE, MALINE I MEHURIĆ I SVI NJIHOVI MJEŠTANI I USTANOVE ( ŠKOLE I SL.), KOJI SE VODOM SNABDIJEVAJU SA VODOVODA GORČECVICA, DA JE VODA HIGIJENSKO I ZDRAVSTVENO NEISPRAVNA ZA PIĆE.

Nadzorni odbor Sindikalne organizacije Općine Travnik u sastavu Džemal Goran predsjednik, Mato Jozak i Almir Goloman članovi, izvršio je uvid u Izvještaj o načinu korištenja finansijskih sredstava u 2022.

Rješenjem Službe za razvoj, privredu i vanprivredu Općine Travnik broj 09-23-50-1/2023 od 05.01.2023.

Kompletan tekst Ponovnog javnog poziva za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova možete pročitati OVDJE.

EU4AGRI - Javni pozivi - 5.0 od 5 na osnovu 2 glasa

U okviru projekta EU4AGRI i sestrinskih projekata EU4BusinessRecovery i EU4AGRI Recovery trenutno su aktivni slijedeći pozivi:

Komplet tekst Javnog oglasa za prijem u radni odnos namještenika na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši referent arhivar možete pročitati OVDJE.

Obzirom da su nesavjesni pojedinci na saniranoj deponiji na Komaru, koju je sanirala Općina Travnik, ponovo ostavili 10-ak vreća smeća i klaoničkog otpada obavještavamo javnost da je danas JKP „Bašbunar“ Travnik na 

U Centru za pružanje usluga građanima Općine Travnik od 16.01.2023.godine vrši se elektronska ovjera dokumenata uz primjenu ESIO informacionog sistema.