Previous Next Play Pause
Vlada Federacije BiH  izmijenila marže na pojedine životne namirnice i druge proizvode Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti regije zapadnog Balkana 2021-2022 Obavijest o izvođenju građevinskih radova na „Uređenje kulturno historijske zone na potezu Donja čaršija - šarena džamija  Prijava za učešće u program IMPAKT inkubator poslovnih ideja Javni poziv za obnovu stambenih jedinica povratnika i osoba sa socijalnim statusom Načelnik i predsjedavajuća čestitali predstojeći mjesec Ramazan Obavijest za građane – radno vrijeme Općine  12.04.2021. od 10:30 sati Uspješna saradnja Lajpcig – Travnik i u vrijeme pandemije

Općinska izborna komisija Travnik obavještava birače čije se ime nalazi na spisku iz Centralnog biračkog spiska za glasanje na redovnom biračkom mjestu za prijevremene izbore za načelnika Općine Travnik 2021.godine, a koji su pozitivni na COVID-19 i/ili koji posjeduju akt nadležnog tijela o obaveznoj izolaciji ili se nalaze na bolničkom liječenju, zbog čega nisu u mogućnosti da dođu na biračko mjesto na kojem su upisani u Centralni birački spisak da glasaju lično, bit će, na njihov zahtjev, omogućeno glasanje putem kovertovanog glasačkog listića koji se izuzima sa redovnog biračkog mjesta, u skladu sa članom 24e.

Spisak osoba za učešće koja ispunjavaju uslove iz javnog poziva za učešće u radu Komisije za tehnički pregled građevina izgrađenih na području općine Travnik možete preuzeti ovdje.

Služba za civilnu zaštitu podsjeća sve stanovnike i druge posjetioce općine Travnik da su obavezni pridržavati se znakova upozorenja „na opasnost od mina“, te da je zabranjen ulazak u te zone.

Načelnik Općine Travnik, Admir Hadžiemrić i predsjedavajuća Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović, u povodu najvećeg kršćansog blagdana Uskrsa, svojim sugrađanima katolicima upućuju iskrene čestitke .

BHdiaFor će okupiti investitore koji su već napravili pozitivne priče u našoj zemlji, te podijeliti naučene lekcije lokalnih zajednica

Biznis centar bh.

 

Predsjedavajuća Općinskog vijeća Travnik zakazala je 3.REDOVNU sjednicu Općinskog vijeća , koja će se održati  31.

Općinska izborna komisija Travnik u okviru priprema za prijevremene izbore za načelnika Općine Travnik u 2021.