Previous Next Play Pause
Informacija o realizaciji projekta Informacija u vezi pružanja usluga nargile mimo općinskih odobrenja Od „UNIS –Energetike“ zatražen bolji kvalitet toplotne energije Javni poziv stručnim licima za podnošenje prijava za učešće u radu Komisije za tehnički pregled građevina izgrađenih na području općine Travnik Upozorenje građanima od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda Poziv na Glavnu javnu raspravu o Nacrtu Odluke o građevinskom zemljištu općine Travnik Obavijest za javnost vezano za upravljanje mjesnim vodovodima, javnim česmama, bunarima i dr. objektima za sakupljanje vode za piće Obavijest građanima o upotrebi materijalno-tehnička sredstva i oprema UO TVJ Travnik


Služba za zajedničke i komunalne poslove obavještava građane da je održavanje semafora u nadležnosti  Javnog preduzeće  „Ceste  Federacije BiH“ .

Zbog 

Obavještavamo građane da se, u  skladu sa stučnim mišljenjem Savjeta za bezbjednost saobraćaja Općine Travnik , most u naselju Kanare do njegove konačne rekonstrukcije zatvara za saobraćaj.

Radi neometanog odvijanja saobraćaja u ulici Mostarska  ista se privremeno pretvara u dvosmijernu uklonjanjanjem  postojećih saobraćajnih znakova „Obavezan smjer -  II-56 i II-55.

Služba za razvoj, privredu i vanprivredu općine Travnik je, dana 27.10.2022.

 

U utorak(01.11.2022 godine) Općini Travnik je u posjeti bio Faruk Hadžić, profesor i dekan na Fakultetu za ekonomiju na Univerzitetu „SSST“ i poznati makro-ekonomski analitičar.