NVO-Civilno društvo

1 1 1 1 1

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu - ReLOaD u saradnji sa Općinom Travnik objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) za učešće na četvrtom mentorskom sastanku. Sastanak je prilika za OCD da sa mentorom javno prodiskutuju eventualna poboljšanja projektnih prijedloga (bez uplitanja u konkretne projektne ideje).

Četvrti sastanak sa mentorom će biti organizovan u utorak,6. avgusta 2019 godine sa početkom u 13,00 sati u maloj Sali općine Travnik.

Potvrdu o prisustvu na mentorskom sastanku potrebno je poslati Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U svrhu transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će također biti objavljeni na stranici općine Travnik. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD/NVO koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Evropska unija(EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).

 

Izvještaj o održanom prvom mentorskom sastanku, Travnik_11072019

Izvještaj o održanom drugom mentorskom sastanku, Travnik_22072019