Općinska upravaE - registarKatalog uslugaDokumentiO TravnikuServis 48 sati

Općinska uprava

Press

Obavijest o održavanju Javnih rasprava po mjesnim zajednicama o Nacrtu Izmjene i dopune Prostornog plana Općine Travnik 2003 - 2020

7.2.2017

Danas Javna rasprava za mjesne zajednice Bojna, Centar, Pirota, Stari grad, Gornji Dolac

Obavještavamo građane da su u toku Javne rasprave o Nacrtu Izmjene i dopune Prostornog plana Općine Travnik 2003-2020 koje se organizuju u okviru svih mjesnih zajednica Općine, te je potrebno aktivno učešće građana, u izradi strateškog prostorno-planskog dokumenta.
Prema Programu održavanja javnih rasprava u koordinaciji sa mjesnim zajednicama već je održano nekoliko javnih rasprava a do 10.03.2017.planiran je obilazak svih mjesnih zajednica, zbog čega podsjećamo građane da se odazovu pozivima svojih predstavnika i svojim učešćem doprinesu kvaliteti ovog dokumenta.

Glavna javna rasprava održati će se nakon održanih javnih rasprava u okviru mjesnih zajednica, u Velikoj dvorani Općine Travnik, o čemu ćete biti blagovremeno upoznati.

Poslije održanih javnih rasprava i dostavljenih primjedbi i prijedloga, Nosilac izrade će ugraditi opravdane primjedbe i prijedloge te izraditi Izmjene i dopune Prostornog plana, u formi prijedloga, koji će sa obrazloženjem, biti dostavljen Općinskom vijeću na usvajanje.

Zainteresovani mogu na linkovima ispod teksta preuzeti raspored održavanja javnih rasprava po mjesnim zajednicama kao i okvirnu Informaciju o Nacrtu Izmjene i dopune Prostornog plana Općine Travnik 2003 – 2020.


[ Nazad ]

Download