Previous Next Play Pause
Čišćenje korita rijeke Karaulske Lašve u naselju Gradina - MZ Karaula Fondacija Mozaik i Općina Travnik potpisuju Memorandum o saradnji U toku sanacija korita rijeka Bila i Čukovica i potoka u Slimenima Obuka građana za  postupanje u slučaju nastanka zemljotresa	Općina Travnik raspisuje oglas o licitiranju općinskih poslovnih prostora radi davanja u zakup Zakazana 28. redovna sjednica Općinskog vijeća Travnik Obavijest o privremenoj izmjeni režima saobraćaja JU Gradska biblioteka Travnik raspisuje javni konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme


Muslimani u Bosni i Hercegovini i svijetu večeras dočekuju još jednu hidžretsku godinu.Tim povodom načelnik Općine, Admir Hadžiemrić svojim sugrađanima kojima ovaj praznik predstavlja još jednu priliku da pokažu svoje jedinstvo i brigu o svojim bližnjima, upućuje čestitke.

 

Sretna vam i berićetna nova 1441.

Projekat “Konkurentnost i inovacije:Lokalne razvojne strategije – EU4Business” je četverogodišnja inicijativa (2018-2022) koja je finansirana primarno od strane Evropske Unije (EU) u okviru Instrumenta za predpristupnu pomoć (IPA) II.

Projekat sprovode Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Razvojni program Ujedinjenih Nacija (UNDP) i Međunarodna organizacija rada (ILO).

Obavještavamo građane koji imaju prostor za iznajmljivanje da njemačka kompanija traži pogodnu lokaciju za investiranje i najam poslovnog prostora u BiH.

Realizacija projekta pod nazivom „Izvođenje radova na izgradnji kanalizacionog kolektora gradskog područja općine Travnik- Faza I i rekonstrukcija ulice Erika Brandisa“ započinje dana 23.08.2019.godine.

JP Ceste Federacije BiH d.o.o.Sarajevo poziva sve zainteresirane subjekte, nevladine organizacije i stanovnike općina Travnik i Donji Vakuf, te naselja koja gravitiraju području namjeravane rekonstrukcije magistralne ceste M-5 na dionici Donji Vakuf 1 – Turbe, da uzmu učešće u

Javna rasprava će se održati dana:05.09.2019.godine (četvrtak) u Velikoj sali Općine Travnik, sa početkom u 17,00 sati.

Općina Travnik poziva organizacije civilnog društvakoje imaju sjedište na području općine, da učestvuju u glasanju za izbor člana evaluacione komisije ispred organizacija civilnog društva, a u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) na području Općine Travnik.