Previous Next Play Pause
Donesen set odluka koje su preduvjet za sticanja prava na nekretninama I zemljištem braniteljskih  I povratničkih populacija u naseljima Bruneji, Donje Putićevo I Prahulje NOVI PLAN OBUKE I TESTIRANJA ČLANOVA BIRAČKIH ODBORA U OPĆINI TRAVNIK  ZA LOKALNE IZBORE 2020.g. PLAN OBUKE I TESTIRANJA ČLANOVA BIRAČKIH ODBORA U OPĆINI TRAVNIK  ZA LOKALNE IZBORE 2020.g. Raspisan poziv za dodjelu pomoći industrijskim izvoznicima u FBiH – Na raspolaganju 30 mil KM Zakazana 41. REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik Zakazana 40. REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine za Lokalne izbore 2020. godine  razvila online kurs - obuka za rad u biračkom odboru Obavijest za pravna lica


Općinska izborna komisija Travnik na sjednici održanoj 16.10.2020.godine donijela je Odluku o formiranju biračkih odbora u Općini Travnik za Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini koji će se održati u nedjelju 15.

Obavještavamo zainteresovane da je produžen rok za prijavu po JAVNOM POZIVU za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika od 100 m2 sa dodatnom opremom putem sufinansiranja.

Objavljene liste korisnika poticaja poljoprivredi - 3.0 out of 5 based on 1 vote

Odbor za poljoprivredu okončao je bodovanje pristiglih prijava za poticaje poljoprivrednoj proizvodnji,  te je sačinio rang liste korisnika koje objavljujemo na linkovima ispod teksta.

Rok za eventualne prigovore je 8 dana od objave, odnosno od 15.10.2020.godine zaključno sa 23.10.2020.godine

Tekst javnog oglasa za izbor i imenovanje člana nadzornog odbora JP čiji je osnivač Općina Travnik možete pročitati OVDJE.

Danas je započela akcija podjele zaštitnih maski i sredstava za dezinfekciju.

U cilju poduzimanja preventivnih mjera zaštite od požara, molimo građane i pravna lica na području općine Travnik, koji nisu do sad očistili svoje dimnjake da to učine, kako bi izbjegli negativne posljedice tokom grejne sezone i uzrokovanja štete po ljude i materijalna dobra, radi neodržavanja istih.

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači da su, u skladu sa članom 13.Zakona o novčanim podrškama u poljoprivredi i ruralnom razvoju („Sl.

Naziv projekta:Izgradnja kanalizacionog kolektora gradskog područja Općine Travnik-Faza I