Općinska upravaE - registarKatalog uslugaDokumentiO TravnikuServis 48 sati

Općinska uprava

Press

Javni poziv nevladinim organizacijama za dostavu projekata

20.9.2018

Na osnovu člana 92. Statuta Općine Travnik (Prećišćeni tekst “Službene novine Općine Travnik”, broj 11/05) i člana 2. Odluke o usvajanju LOD metodologije u Općini Travnik (“Službene novine Općine Travnik”, broj: 4/2013), načelnik Općine Travnik, r a s p i s a o JAVNI POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA / NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDAJU PRIJEDLOGA PROJEKATA KOJI ĆE SE FINANSIRATI/SUFINANSIRATI SA BUDŽETSKE STAVKE „PROJEKTI NEVLADINIH ORGANIZACIJA“ IZ BUDŽETA OPĆINE TRAVNIK ZA 2018.godinu

Ovim Javnim pozivom Općina Travnik poziva sve organizacije civilnog društva (OCD)/nevladine organizacije (NVO) da dostave prijedloge projekata koji su u skladu sa razvojnim ciljevima općine Travnik iz sljedećih prioritetnih oblasti:

1.Socijalna sigurnost i zdravstvena zaštita
2.Kultura
3.Sport
4.Izgradnja i razvoj lokalne zajednice
5.Ekologija.

Iznosi sredstava za odobrene projekte iznosit će od 3.000,00 KM – 6.000,00 KM.
Općina zadržava pravo da ne dodijeli sva raspoloživa finansijska sredstva u slučaju da projektni prijedlozi ne zadovoljavaju zadate kriterije. Dužina trajanja svakog projekta može biti do 12 mjeseci. Izabrani projekti moraju bit realizvani u periodu od 01.01.2018.godine do 31.12.2018. godine.

Na linkovim ispod teksta može se preuzeti kompletan tekst Javnog poziva i prateći obrasci..


[ Nazad ]

Download