Općinska upravaE - registarKatalog uslugaDokumentiO TravnikuServis 48 sati

Općinska uprava

Press

Zvanično otvorena zimska turistička sezona SBK/KSB 2017/2018 na Vlašiću

22.12.2017

Danas su svi putevi vodili ka Vlašiću gdje je uz brojne zvaničnike, turističke djelatnike i posjetitelje u organizaciji Turističke zajednice SBK/KSB pod pokroviteljstvom Vlade SBK, Općine Travnik i Bh Telecom-a svečano obilježeno zvanično otvaranje zimske turističke sezone SBK/KSB 2017/2018.

Neizostavnu podršku u brendiranju i popularizaciji vlašićkih turističkih potencijala kao i svih prethodnih godina i danas je svojim prisustvom dao i načelnik Općine Travnik, gosp. Admir Hadžiemrić, naglasivši da se Vlašić danas posebno izdvaja u BiH ali i dalje kao atraktivna i jedinstvena cjelogodišnja turistička destinacija.
Zimsku turističku sezonu 2017/2018 otvorenom proglasio je premijer SBK/KSB, gosp. Tahir Lendo, istanuvši da svakodnevno svjedočimo ekspanziji i razvoju turizma i brojnih turističkih sadržaja koji zadovoljavaju sve potebe jednog savremenog turiste.

U nastupajućem vikendu posjetitelji će imati priliku uživati u najboljem ski openingu u BiH, dnevnom i noćnom skijanju, ali i u sedmoj po redu muzičkoj i sportsko-zabavnoj manifestaciji pod nazivom „Šankanje“ u okviru koje organizatori najavljuju brojne zanimljive sadržaje.

Foto: Kenan Kavazović


[ Nazad ]