Previous Next Play Pause
Travnik će krajem aprila biti domaćin sajma tekstila i obuće   Upriličen ispraćaj mladih osoba koje su se osposobljavale  za samostalan rad Objavljen javni poziv za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik - 21.03., u 2019.g. Novi državni službenici Općine Travnik položili zakletvu Obavještenje o podnesenom zahtjevu za izdavanje prethodne vodne saglasnosti Obavještenje o podnesenom zahtjevu za izdavanje prethodne vodne saglasnosti Obavijest poljoprivrednim proizvođačima Božićna čestitka


„U ime općinske administracije, te u svoje lično ime, svim građanima općine Travnik , privrednim subjektima, institucijama, kulturnim, sportskim i svim ostalim udruženjima, upućujemo iskrene čestitke povodom nastupajuće Nove 2019.

Načelnik Općine i predsjedavajuća Općinskog vijeća, svim katolicima općine Travnik žele čestiti i blagoslovljen Božić uz želje da ovaj blagdan ispuni vaša srca i domove mirom,radošću i toplinom.

Čestit Božić!

Javni poziv stručnim licima za podnošenje prijava za učešće u radu Komisije za tehnički pregled građevina izgrađenih na području općine Travnik - 5.0 od 5 na osnovu 1 glas

Tekst javnog poziva možete pročitati na linku ispod:

Nakon provedenih procedura izbora najpovoljnijih ponuđača za zimsko održavanje puteva , Općina Travnik je na vrijeme  sklopila  ugovore za zimsko održavanje puteva , sezona 2018 -2019.godina

U prilogu ispod teksta mogu se vidjeti podaci o tome koja izabrana poduzeća održavaju koje putne pravce.

Obavještavaju se svi vlasnici ili korisnici individualnih i kolektivnih stambenih i poslovnih objekata općine Travnik u vezi sa novonastalim vremenskim neprilikama (uvećanom količinom snijega i stvaranjem leda na trotoarima, cestama i drugim javnim površinama, te krovovima, drveću i slično) da su dužni očistiti snijeg i led na prilazima svojih stambenih i poslovnih objekata, u skladu sa odredbama Odluke o komunalnom redu („Sl.

Obavještavamo poduzenike i obrtnike koji su aplicirali za dobijanje subvencija za poticaj razvoju poduzetništva i obrta iz Budžeta Općine Travnik ,da će se potpisivanje Ugovora sa odabranim korisnicima obaviti u ponedjeljak 17.12.2018.

 Predsjedavajuća Općinskog vijeća Travnik zakazala  19.REDOVNU sjednicu Općinskog vijeća Travnik, koja će se održati  19.12.2018 godine (SRIJEDA), u 9ºº sati, u Velikoj sali Općine Travnik.

 

Danas u 12 sati na platou ispred PSKC Pirota izvršit će se dodjela muzilica za 11 korisnika odabranih po Programu poticaja poljoprivrednoj proizvodnji iz budžeta općine Travnik za 2018.godinu.