Previous Next Play Pause
Javni poziv za dodjelu sredstava iz Budžeta Općine Travnik - subvencije za podsticaj razvoja poduzetništva i obrta za 2019. godinu Zvanični facebook profil načelnika Admira Hadžiemrića Oglas za prijem pripravnika u radni odnos na određeno vrijeme Poziv predstavnicima organizacija civilnog društva za učešće u Javnoj raspravi Zakazana 25. redovna sjednica Općinskog vijeća Travnik Obavijest građanima poplavljenog dijela područja općine Travnik Objavljene konačne Rang liste redovnih studenata,studenata deficitarnih zanimanja i učenika srednjih škola deficitarnih zanimanja u akademskoj 2018/2019 godini Poziv na javnu raspravu o elaboratu - zaštite izvorišta


Objavljuje se javni oglas za izbor i imenovanje predsjednika i članova Skupština javnih preduzeća i privrednih društava i izbor i imenovanja Upravnih i Nadzornih odbora JU čiji je osnivač Općina Travnik i to:

Obavještavamo građane općine Travnik da prema najavama Federalnog hidrometeorološkog zavoda očekuje se nestabilno vrijeme sa obilnijim kišnim padavinama koje će posebno biti izražene u nedjelju 12.05.

Školu su, na prijedlog partnerske organizacije Općine Travnik  svojim volonterskim radom i prikupljenim donatorskim sredstvima obnovili studenti Marnix koledža u okviru Fondacije “Out of area“.

Na temelju članka 12.Pravilnika o načinu, kriterijima i postupku usuglašavanja, ovjeri i registriranju voznih redova, te sadržaju i načinu vođenja registra (“Službene novine Federacije BiH”, broj 79/13) Povjerenstvo za usklađivanje redova vožnje za registracioni period 2019.

Općina Travnik raspisuje oglas o licitiranju općinskog poslovnog prostora radi davanja u zakup.

Ramazanska čestitka - 5.0 od 5 na osnovu 2 glasa

Svojim sugrađanima, pripadnicima islamske vjeroispovjesti, povodom nastupajućeg odabranog mjeseca Ramazana, načelnik Općine Travnik, Admir Hadžiemrić upućuje iskrene čestitke sa željom da ovaj mubarek mjesec provedu u duhovnom zadovoljstvu i dobrom zdravlju.

RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN!