Previous Next Play Pause
Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine za Lokalne izbore 2020. godine  razvila online kurs - obuka za rad u biračkom odboru Obavijest za pravna lica Općinska izborna komisija Travnik objavila odluku o formiranju biračkih odbora i rješenja o imenovanju biračkih odbora Produžen rok za dostavu prijava za dodjelu plastenika Objavljene liste korisnika poticaja poljoprivredi Objavljen javni oglas za izbor i imenovanje člana nadzornog odbora JP čiji je osnivač Općina Travnik Predstavnici Općine i Košarkaškog kluba „Travnik“ donirali maske i sredstva za dezinfekciju Obavijest građanima za preventivne mjere zaštite


Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači da su, u skladu sa članom 13.Zakona o novčanim podrškama u poljoprivredi i ruralnom razvoju („Sl.

Naziv projekta:Izgradnja kanalizacionog kolektora gradskog područja Općine Travnik-Faza I

Općinska izborna komisija Travnik u okviru priprema za predstojeće Lokalne izbore u 2020.godini, prikuplja podatke o licima koja su radi starosti, bolesti ili invalidnosti vezana za svoje domove, tako da nisu u mogućnosti glasati na redovnom biračkom mjestu i žele da glasaju putem mobilnog tima u mjestu boravka.

Općina Travnik je partner u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom balkanu (ReLOaD), koji finansira Evropska unija, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija.

Danas je sa početkom u 11,00 sati u hotelu Sunce na Vlašiću u zajedničkoj organizaciji Općine Travnik i Turističke zajednice SBK/KSB Travnik održan okrugli stol na temu “ Vlašić – siguran turizam – zimska sezona 2020./2021“.

Nakon izgradnje pješačke i biciklističke staze u Aleji konzula i dijelu Meljanca, te rekonstrukcije saobraćajnice od Meljanca do džamije na Kalibunaru u toku je finalna faza uređenja na lokalitetu Meljanca.

J A V N I   P O Z I V

za dodjelu sredstava iz Budžeta Općine Travnik - subvencije za podsticaj razvoja poduzetništva i obrta za 2020 godinu

U okviru projekta „Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa/fudbala kroz širu društvenu zajednicu“ kojeg su realizirali Nogometni/Fudbalski savez BiH i Općina Travnik na stadionu u Docu na Lašvi izgrađen je teren sa vještačkom travom.