Previous Next Play Pause
Objavljen je treći broj informativnog biltena Programa za oporavak od poplava – stambeno zbrinjavanje koji se provodi i na području naše općine Ombudsmeni u Travniku Javni poziv - Obnova stambenih jedinica dodjelom građevnog materijala Javni poziv - Obnova stambenih jedinica za osobe sa socijalnim statusom Obavijest o anketiranju građana o privatnim i poslovnim putovanjima Telemach podržava sport u Travniku Objavljen konkurs za dodjelu stipendije za akademsku/školsku 2018/19. godinu Općina Travnik raspisuje oglas o licitiranju općinskog poslovnog prostora radi davanja u zakup


Pozivaju se predstavnici kućnih savjeta na edukaciju u sferi mogućnosti poboljšanja energetske efikasnosti u stambenom sektoru.

Javni poziv organizacijama civilnog društva / nevladinim organizacijama - 5.0 od 5 na osnovu 1 glas

Općina Travnik poziva sve organizacije civilnog društva (OCD)/nevladine organizacije (NVO) da dostave prijedloge projekata koji su u skladu sa razvojnim ciljevima općine Travnik iz sljedećih prioritetnih oblasti:

U zgradi Općine Travnik danas je održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program obilježavanja, osme po redu kulturno-zabavne i sportske manifestacije „Dan općine Travnik“, koja će se održati u periodu od 15.

Obavještavamo zainteresovane da je objavljen Javni oglas za prijem u radni odnos namještenika na neodređeno vrijeme

Potraga za nestalim sugrađaninom i dalje traje

Na osnovu člana 32.Zakona o Budžetima u Federaciji BiH ("(„Službene novine FBiH“ broj 102/13, 9/14, 13/14, 8/15, 91/15, 102/15, 104/16 i 5/18), člana 15.

Služba za civilnu zaštitu Općine Travnik uključila se u akciju traganja za nestalim Seminom Bradićem iz naselja Krpeljići, Općina Travnik.

Svojim sugrađanima, u povodu Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, načelnik Općine Travnik, Admir Hadžiemrić i predsjedavajuća Općinskog vijeća, Vlatka Lovrinović, upućuju iskrene čestitke uz želju da prosperitetnost naše, nezavisne i suverene države skupa gradimo radi budućih generacija.

Nezavisnost i suverenitet moderne Bosne i Hercegovine, potvrđene voljom njenih građana, ukorijenjene u njenoj viševjekovnoj tradiciji naš su zajednički interes a cilj nam mora biti njeno jačanje i njegovanje bogatstva različitosti.


Sretan Dan nezavisnosti!