Previous Next Play Pause
Počelo anketiranje građana Objavljene konačne rang liste za poticaj poljoprivrednoj proizvodnji Preliminarna lista korisnika općinske pomoći za osobe sa socijalnim statusom za 2019. godinu Čišćenje korita rijeke Karaulske Lašve u naselju Gradina - MZ Karaula Fondacija Mozaik i Općina Travnik potpisuju Memorandum o saradnji U toku sanacija korita rijeka Bila i Čukovica i potoka u Slimenima Obuka građana za  postupanje u slučaju nastanka zemljotresa	Općina Travnik raspisuje oglas o licitiranju općinskih poslovnih prostora radi davanja u zakup


Zakazana 28.REDOVNA sjednica Općinskog vijeća Travnik, koja će se održati 16.09.2019.godine (PONEDJELJAK), u 9ºº sati, u Velikoj sali Općine Travnik.

Za sjednicu je utvrđen sljedeći

Obavještavamo građane općine Travnik da će zbog izvođenja radova na rekonstrukciji ulice Erika Brandisa doći do privremene izmjene režima saobraćaja.

Na osnovu odredaba Zakona o radu FBiH („Službene novine FBiH“, broj:26/16), odredaba Zakona o bibliotečkoj djelatnosti FBiH („Službene novine FBiH“, broj:

Muslimani u Bosni i Hercegovini i svijetu večeras dočekuju još jednu hidžretsku godinu.Tim povodom načelnik Općine, Admir Hadžiemrić svojim sugrađanima kojima ovaj praznik predstavlja još jednu priliku da pokažu svoje jedinstvo i brigu o svojim bližnjima, upućuje čestitke.

 

Sretna vam i berićetna nova 1441.

Projekat “Konkurentnost i inovacije:Lokalne razvojne strategije – EU4Business” je četverogodišnja inicijativa (2018-2022) koja je finansirana primarno od strane Evropske Unije (EU) u okviru Instrumenta za predpristupnu pomoć (IPA) II.

Projekat sprovode Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Razvojni program Ujedinjenih Nacija (UNDP) i Međunarodna organizacija rada (ILO).

Obavještavamo građane koji imaju prostor za iznajmljivanje da njemačka kompanija traži pogodnu lokaciju za investiranje i najam poslovnog prostora u BiH.

Realizacija projekta pod nazivom „Izvođenje radova na izgradnji kanalizacionog kolektora gradskog područja općine Travnik- Faza I i rekonstrukcija ulice Erika Brandisa“ započinje dana 23.08.2019.godine.