Previous Next Play Pause
Zakazana KONSTITUIRAJUĆA sjednica Općinskog vijeća Travnik Nova prilika za dobijanje bespovratnih sredstava iz Challenge fonda Javni poziv za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik - 21.03., u 2021.g. Objavljena konačna rang lista stipendista Općine Travnik u akademskoj/školskoj 2020/2021. godini Božićna čestitka Obavijest poljoprivrednim proizvođačima  Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva donio novu naredbu na 29. redovnoj sjednici održanoj 03.01.2021. godine Javni oglas za prijem u radni odnos namještenika na neodređeno vrijeme  na radno mjesto viši referent matičar


Poštovani sugrađani ,

 

iza nas je godina puna izazova koji su naše snage , zajedništvo i spremnost da saradjujemo stavili u iskušenje .

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači sa područja općine Travnik, koji se nalaze na preliminarnoj listi korisnika programa poticanja jesenske sjetve, za sufinansiranje troškova nabavke sjemena, mineralnih gnojiva i zaštitnih sredstava za proizvodnju pšenice, raži i ječma, da dostave originalne fiskalne račune, fakture o izvršenom plaćanju navedenih repromaterijala.

Služba za civilnu zaštitu obaviještava građane da u slučaju nastanka zemljotresa:

Federalni hidrometereološki zavod izdao je narandžasto upozorenje zbog olujnog udara vjetra (juga) za danas (28.12.2020.

Danas je u maloj sali Općine Travnik održaana press konferencija u vezi eventualnog zatvaranja Bosanske ulice.

Obavještavaju se građani općine Travnik da će od 1.1.2021 doći do izmjene režima saobraćaja u užem gradskom području.

Upozoravaju se građani, turisti i drugi posjetioci MZ-a Šišava, Vitovlje i Korićani, kao i drugi stanovnici i posjetioci općine Travnik, da za predstojeće praznike i zimsku sezonu 2020/2021.

DANAS SU PREDSTAVNICI POLITIČKIH STRANAKA KOJE SU OSVOJILE MANDATE NA LOKALNIM ZBORIMA ODRŽANIM 15.11.